Cumitartók és kiegészítők

Kiegészítők

Az itt található kiegészítőkre minden háztartásban szükség lehet, ahol kisbaba van. Ahogy minden más termékünk esetében, úgy itt is minden babaholmi BPA- és ftalátmentes, megfelel az EU és az USA összes szabványának. Ezek a kiegészítők megkönnyítik a kisbabákkal való utazást.

A cumitároló dobozok megvédik az éppen nem használt cumit, a termosztáska melegen tartja az otthon felmelegített hamit, míg a cumiláncok segítenek, hogy a kisbaba ne tudja elveszíteni olyan könnyen a cumiját, ráadásul így megóvhatod a kedvencét a földreeséstől is. Ha pedig esetleg megsérült az itatópoharatok fogantyúja, tőlünk beszerezhetitek a pótlást.

Milyen kiegészítőkre van szükség minden háztartásban?

Amelyik háztartásban kisbaba van, ott mindig szükség van kiegészítőkre. Olyan eszközökről van itt szó, amelyek megkönnyítik az édesanyák életét. A legtöbb 1-6 hónapos kisbaba legfontosabb kiegészítője a cumi, amely szinte folyamatosan, egész nap a szájában pihen. Ez az az eszköz, amellyel a legtöbb kisgyerek megtanulja lenyugtatni magát, illetve amivel könnyebben el tud szenderedni. Megbízható, jó minőségű cumikat itt az oldalunkon is találhatsz, ezek mind olyan darabok, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy a lehető legtöbb időt lehessen a kisbabák szájában.

Nagyon fontos, hogy amit a babák a szájukba vesznek, az tiszta legyen. Éppen ezért kell minden cumisüveget, cumit, rágókát és minden egyebet rendszeresen megtisztítani és sterilizálni. Természetesen vannak olyan alkalmak, amikor az azonnali sterilizálás nem lehetséges. Ilyen például egy nagy séta a parkban vagy egy játszótéri kiruccanás, esetleg a nagyszülők vagy a barátok meglátogatása. Mi könnyítheti meg ezeket az alkalmakat?

Az első és legfontosabb segítsége minden anyukának a cumilánc. Ezek az apró láncok segítenek sérülés nélkül a kicsi ruhájához csatolni az éppen aktuális cumit. Ha ezzel van biztosítva a cumi, akkor egyrészt esélytelen, hogy egyik pillanatról a másikra elveszítse a gyerkőc, másrészt megóvja attól, hogy a földre essen. Ha ez esetleg megtörténne, nem érdemes már visszaadni a gyerkőcnek a cumit.

Az anyukák másik fontos segítője a cumitartó doboz. Ezekből nálunk kétfélét is találhatsz. Az egyik éppen olyan, mint amilyenben a cumijaink is érkeznek, egyetlen cumi biztonságos örzésére tervezték. Mivel a gyerekek hajlamosak azonban leejteni a cumijukat, érdemes magunknál többet is tartani belőlük. Éppen ezért találhatsz nálunk olyan cumitartó dobozt is, amelyben kettő is elfér. Előbbiből több különböző szín közül is választhatsz (fehér, kék, bézs, piros, zöld, rózsaszín), míg utóbbi átlátszó színben érhető el.

Egy kirándulás legfontosabb kelléke

Nincs is jobb annál, mint hogy elmenjetek egy hosszú, izgalmas kirándulásra, ami alatt akár nagyot is aludhat a gyerkőc. Ha ebbe a nagy sétába azonban beleesik a gyermeknek az etetési ideje, akkor nagyon fontos, hogy a tejcsit, a tápszert vagy a bébipapit a megfelelő hőmérsékleten kapja meg. A nálunk kapható termosztáskák segítenek, hogy a benne tárolt cumisüvegeket, mellszívókat, bimbóvédőket, egyéb higiéniai termékeket, de akár a gyerkőc aznapi hamijának egy részét is higiénikusan tárolhasd. Ezeknek a táskáknak tökéletes a méretük ahhoz, hogy elférjen bármelyik babakocsi tárolójában a többi fontos babatermék között. A táskába ne felejts el eltenni egy pótcumit dobozában, hátha szükség lesz még rá!

Sorrend: