Sterilizálók és Cumisüveg melegítők

Sterilizálók és cumisüveg-melegítők

Ebben a kategóriában a sterilizálókat és cumisüveg-melegítőket találod. A kisbabák bőre és szervezete nagyon érzékeny, így mindennek, ami körbeveszi őket, tisztának és megfelelő minőségűnek kell lennie. A cumisüvegek, cumik, rágókák és műanyag játékok okozhatnak némi fejfájást minden szülőnek. Ezeket nagyon alaposan fertőtleníteni kell.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a gyerkőcök körüli egyik legfontosabb teendő az etetés. Ha nem közvetlenül az édesanyja melléből kapja a hamit, akkor szükség lesz melegítőre. Oldalunkon strelizálókat és cumisüveg-melegítőket is találhatsz, amelyek megkönnyítik majd a feladataid ellátását!

 

A sterilizálók és cumisüveg-melegítők fontossága

Kedves anyukák és apukák! A gyermek etetése az egyik legfontosabb teendőtök, amikor igenis szükségetek van pár kiegészítőre! A sterilizálók és cumisüveg-melegítők pedig akár már az első otthon töltött naptól megkönnyítik majd az életeteket! 

A sterilizálás nagyon fontos egy pici baba esetében. Immunrendszerük az első időkben még igencsak gyenge, éppen ezért fontos, hogy az őket körülvevő tárgyakat gyakran fertőtlenítsük. Ehhez bevethetjük nagyanyáink jól bevált módszerét, de választhatjuk akár a modern kor vívmányainak egyikét is, amelyek közül oldalunkon is találhatsz néhányat! Nagyanyáink módszere mind közül a legegyszerűbb, ők a fertőtlenítésre a kifőzést használták. Ez egy igazán jó technika, hiszen a forró víz képes megölni minden bacilust. Arra azonban ennek a módszernek a használata közben figyelni kell, hogy a cumisüvegeket, cumikat, bármi egyéb babaholmit 5 percnél tovább nem szabad a vízben hagyni. 

Milyen sterilizálók találhatóak nálunk?

 • Mamajoo mikrohullámú sterilizáló
  Ezt a kompakt méretű sterilizálót egyszerűen csak be kell tenni a mikróba és hagyni, hogy végezze a dolgát. 
 • Mamajoo 3 az 1-ben digitális sterilizáló
  Ez a sterilizáló három funkciót is képes ellátni. Fel tudja melegíteni a kicsi ételét, a cumisüvegbe öntött tápot vagy tejcsit, illetve képes a cumikat, cumisüvegeket, rágókákat sterilizálni. 
 • Mamajoo cumisüveg-melegítő és sterilizáló
  Ebbe az eszközbe csak be kell helyezni a felmelegítendő cumisüveget vagy a sterilizálandó babaholmit és hagyni, hogy tegye a dolgát.
 • Mamajoo 5 az 1-ben digitális sterilizáló
  Mind közül a legmodernebb eszközünk. A belehelyezett babaholmikat képes sterilizálni, gőzölni és meg is szárítani, na meg természetesen ételt és tejcsit melegíteni.

Ne felejts el a masinák mellé vízkőoldó port is rendelni! Mivel a fentebb említett eszközök egyikét naponta sokszor fogod használni, érdemes legalább hetente egyszer megtisztítani őket. A nálunk kapható por segít a melegítők és sterilizálók karbantartásában. Ez a legbiztonságosabb módszer arra, hogy a sterilizálókat és cumisüveg-melegítőket a lehető legtovább használhasd.

Az eszközök beszerzéséhez pedig el sem kell hagynod a házat, ugyanis ahogy minden más termékünk esetében, ezeket is megrendelheted, a futárszolgálat pedig rövid időn belül a házadig viszi őket.

Természetesen az sem mindegy, milyen a cumisüveg 

Egy kisbaba körül kizárólag megbízható termékeket szabad használni, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy az a lehető legideálisabb legyen a szülők és a babák számára is. Nálunk csak olyan cumisüvegeket találhatsz, amelyek a lehető legjobb minőségűek, megfelelnek az USA és az EU szabványainak, ráadásul BPA- és ftalátmentesek is.

Sorrend: