12 hónapos kortól

12 hónapos kortól

 

A cumiknak egészen más jelentőségük van, miután a kicsi betöltötte az első évét. Míg korábban megnyugtatta, lekötötte, és a nap legnagyobb részében szerette a szájában tartani, addig egy éves koruk körül a legtöbb gyerkőc egyre kevesebbet használja a cumit. Természetesen olyan babák is vannak, akik 12 hónapos kortól még inkább ragaszkodni kezdenek a cumijukhoz. Ez teljesen természetes minden kisgyereknél, ha a Ti szemetek fénye is kötődik a cumijához, tőlünk beszerezhetsz neki egy korának megfelelő darabot!Cumi 12 hónapos kortól egészen az oviig

 

Nagyon sok kicsi gyerek ragaszkodik a cumizáshoz. Sok gyerkőc azért kötődik a folyamathoz annyira, mert mindig ugyanazt az élményt okozza. Minden alkalommal, amikor beveszi a szájába, ugyanaz az íz, ugyanaz az érzés következik. A cumizás a legtöbb gyermeket nagyon megnyugtatja, az egy éves és annál idősebb babáknak pedig már gyakorlatilag ugyanolyan megszokott elemévé válik a cumi, mint a zokni a lábán.

 

12 hónapos kortól azonban már érdemes szem előtt tartani, hogy mikor kerül elő ez a kiegészítő. Már nem szabad engedni a kicsinek, hogy folyamatosan a szájában legyen, hiszen a fogai növekedését befolyásolhatja, ráaádsul nehezíti a beszéd kialakulását.

 

A cumikat ráadásul az egy évesnél idősebb babáknál gyakran kell cserélni. Na nem azért, mert a cumik kevésbé lennének masszívak, mint a kisebb babáknak készült darabok, sokkal inkább azért, mert a kicsi már nem az ínyével fogja a szájában tartani a cumit. Mikor nőnek a babák fogai, a cumit és a rágókát a növekedés okozta kellemetlenségek csillapítása miatt rágcsálni kezdik. A piciny fogacskák pedig hiába aprók, nagyon erősek, és könnyedén átlyukasztanak minden szilikont. A lyukas cumit azonban a legtöbb gyerkőc már elutasítja, hiszen nem képes már ugyanazt az élményt okozni neki, mint korábban.

 

Oldalunkról egyenként és párban is beszerezheted az elhasználódott cumik utánpótlását! Ne felejts el körülnézni hasznos kiegészítőink között, ahonnan többek között a cumik apró tárolódobozából is beszerezhetsz egy új darabot, ha esetleg már elhasználódott volna a régi. A babakocsiban és az autóban érdemes többet is tartani, ehhez találhatsz olyan tartót, amiben két cumi is elfér!

 

A cumikra már 12 hónapos kor alatt is érdemes cumiláncot szerelni. Ezek a legfontosabb kiegészítők között vannak számon tartva. Miért érdemes bevetni a cumilánc erejét? A nagyobbacska gyerekek hajlamosak elveszíteni a cumit a lakás egyik felében, majd mikor nem találják, hatalmas hisztit csapni. Ezt megelőzendő érdemes a cumira láncot tenni, így ha kiköpi, vagy épp nem használja a cumit, az szépen ott függ majd a ruháján, így nem is kell majd keresni. Minden nálunk található cumihoz megtalálod az ahoz passzoló láncot és dobozt, így a cumifelszerelés egésze teljes összhangban lehet.

 

Ezeket is megtalálhatod kínálatunkban

 

Oldalunkon minden olyan eszközt megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet egy kisbaba mellett. Sterilizálókat, cumisüveg-melegítőket, cumisüveget is forgalmazunk, sőt a hosszabb kirándulásokhoz melegentartó táskát is! Ezekben nem tud kihűlni a tápszer és a tejcsi. 

 

Minden termékünket kérheted házhoz szállítással, így egy pillanatra sem kell azon törnöd a fejedet, hogyan oldd meg a kicsi mellett az említett babaholmik bármelyikének beszerzését. Ha pedig esetleg elakadnál a válogatásban, vagy kérdésed lenne, nyugodt szívvel fordulj hozzánk, szívesen adunk választ mindenre!

Sorrend: