0 hónapos kortól

0 hónapos kortól

A tökéletes cumit keresed születendő kisbabádnak? Nálunk megtalálhatod! A megannyi édes minta között te is biztosan megtalálod azt a 0 hónapos kortól használható cumit, ami a legjobban tetszik. A minőség miatt nem kell fájnia a fejednek, hiszen a nálunk kapható termékek kiváló minőségűek, ráadásul saját tárolódobozzal érkeznek. Ezek segítségével bárhova magaddal viheted a kicsi cumiját anélkül, hogy az bárhol is bekoszolódna.

 

A minőség és tisztítás miatt nem kell aggódnod, hiszen ezek a cumik kiváló anyagból készültek, minden előírásnak megfelelnek és könnyen tisztíthatóak!Miért fontos a cumi már 0 hónapos korban is?

 

A cumi hatalmas segítség a szülőknek a kicsi születésétől egészen akár az óvodáig. A cumiknak ugyanis igazán különleges erejük van: a legtöbb gyerkőcöt képesek pillanatok alatt lecsendesíteni. Ez persze részben a szopóreflexnek köszönhető, ami a kicsi szájában automatikusan beindul a cumitól, amit a szájába teszünk. Ha a kicsi nem nyugszik meg tőle, akkor bizony nem csupán nyűgösségről van szó. Ilyenkor persze minden lehetséges opciót végig kell próbálni, mire rájövünk, miért érzi magát rosszul a kicsi. Minden egyéb esetben, amikor nem éhes, és a pelus is üres, a cumi alapvetően mágikus varázslatot szór a kicsire és megnyugtatja. 

 

A cumival a kisbabák nagyon hamar megtanulhatják megnyugtatni saját magukat, aminek az lesz az eredménye, hogy titeket is hamarabb hagynak majd végigaludni hosszabb időket. A cumik kiválasztásakor nagyon fontos, hogy ellenőrizd a minőséget. Mint minden babaholmi esetében, itt is ez a legfontosabb. 

 

A nálunk kapható cumik BPA-mentesek, megfelelnek az USA és az EU szabványainak. Színtelen, szagtalan, íztelen szilikonból készültek, tökéletesen illeszkednek a szájba, hála az ortodontikus kialakításnak. Ezek a nagyon édes mintával ellátott cumik üregesek, és a kagylós formának köszönhetően megakadályozzák a túlzott nyálképződést, miközben megkönnyítik a légáramlást. A cumik extra széles légnyílásokkal rendelkeznek, ezek csökkentik a bőr irritációját, így akár egész nap pihenhetnek a gyermeked szájában! Ha pedig esetleg éppen nem lenne rájuk szükség, akkor tárolódobozukba biztonságba helyezheted. A cumik 6 x 10 x 16 cm-esek, EN 1400, ISO 9001,2015 tanusítványokkal rendelkeznek.

 

A cumikat természetesen ugyanúgy tisztítani kell, mint minden más babaholmit. A nálunk kapható babaholmikat moshatod akár mosógépben, de az oldalunkon is megtalálható Mamajoo sterilizálókkal is. Ha pedig esetleg nagyanyáink módszereinek híve vagy, és szeretsz minden babaholmit forralásos módszerrel megtisztítani, a nálunk kapható cumikat 5 percig forralhatod is. Ne felejtsd el a tárolódobozát is megtisztítani! 

 

Nem csak cumira van persze szükséged! Egy kisbaba mellett mindenképp be kell szerezni néhány rágókát is. Ezek olyan játékok, amelyeket nyugodtan a szájába vehet, és ahogy jönni kezdenek a fogacskái, úgy kezdheti el akár rágcsálni is.

 

Nálunk nem csupán az ujszülötteknek kapható cumi!

 

A cumizás nem csupán az újszülötteknek való, és mi ezzel teljesen tisztában vagyunk! Oldalunkon találhatsz 6 hónapos kortól és 12 hónapos kortól használható cumikat is, sőt rágókákat is, amelyeknek az első fogacska megindulásával nagyon nagy hasznát vehetitek! Ha cumisüvegre vagy sterilizálóra lenne szükségetek, akkor se lépj tovább oldalunkról, nálunk ezeket is mind-mind megtalálhatod, kedvező áron, házhoz szállítási lehetőséggel!

Sorrend: