Blog és Hasznos tanácsok
Neked is szükséged van anyatejtároló dobozra!
2020.09.08 08:17
Neked is szükséged van anyatejtároló dobozra!

Neked is szükséged van anyatejtároló dobozra!

 

A legcsodálatosabb dolog a világon az, amikor egy leendő édesanya megtudja, hogy egy pici élet ébredezik a szervezetében. Egy kisbaba érkezése előtt bizony a legtöbb anyuka elkezdi bújni az internetet, a különböző cikkeket, bejegyzéseket, hogy mit kell beszereznie a kicsi érkezése előtt. Ez a cikk sem lesz sokban más. Áruházunk csapata szeretné, hogy a leendő és a friss anyukák a lehető legtöbb hasznos információt megtalálhassák nálunk. Az anyatej minden kisbaba számára szükséges, így minden anyukának szüksége van anyatejtároló dobozra.

Mire van szüksége egy friss anyukának?

 

A legtöbb anyuka nem gondolná, de egy kisbaba mellett sok kiegészítőre van szükség. Egy kisbabát nem csupán ciciből lehet és szabad etetni, hanem akár cumisüvegből is. A cumisüvegek és a cumik a legfontosabb kiegészítők! A cumik fontosságáról már írtunk korábban, érdemes elolvasnod erről szóló blogbejegyzésünket!

A cumisüvegek már az első naptól fontosak. Ha szeretnéd, hogy a kicsi mélyen kötődjön nem csupán hozzád, hanem az apukájához és akár a nagyszüleihez is, akkor időnként érdemes átadnod nekik az etetés lehetőségét! Ameddig persze van anyatejed, addig azzal kell táplálni.

 

A mellszívók és anyatejtároló dobozok fontossága

 

Minden anyukának szüksége van időnként némi segítségre és pihenőre. Ilyenkor az a leghelyesebb taktika, ha egy megbízható mellszívó segítségével elteszel némi anyatejet, hogy aki éppen vigyáz a picire, meg tudja etetni majd a babát. Na de mibe tedd el? Nem mindegy? Nos, érdemes egy direkt az anyatej tárolására kifejlesztett tárolót használni, amelyen kicserélve a tetőt már lehet is etetni a kicsit, miután felmelegedett a tejcsi. 

 

Milyen egy jó anyatejtároló?

 

Ennek is, mint minden más, babák körül használt terméknek, meg kell felelnie az USA és az EU minden szabványának. Ezenkívül érdemes olyat választani, ami ftalát- és BPA-mentes. Mivel a kicsit gyakran kell etetni, és ezeket az eszközöket napi szinten akár többször is el kell mosni, így fontos szempont természetesen az is, hogy könnyen tisztítható legyen.

Nem mindegy az sem, miben melegíted fel a tárolóban lévő tejet, mivel az anyatej nagyon érzékeny, akárcsak a legtöbb tápszer is! Webáruházunk kínálatában találhatsz sok más fontos termék mellett cumisüveg-melegítőket is. Ezek éppen arra lettek kitalálva, hogy a nap bármely pontján néhány perc alatt tökéletes hőmérsékletűre melegítse fel az anyatejet, a tápszert vagy a bébiételt. 

Természetesen nagyon fontos, hogy mielőtt a kicsinek adnátok az üveget, ellenőrizzétek a tartalmának a hőmérsékletét a csuklótok belső felén. A felnőtteknek itt a legérzékenyebb a bőrük a hőre, így itt tudjátok tesztelni, hogy esetleg túl meleg-e a tejcsi. 

 

Az üvegből etetés aranyszabálya

 

Ha a kicsi nem cumisüvegből kapja a hamit, egyetlen dolgot akkor is meg kell számára teremteni! Ez a meghittség. Ehhez az kell, hogy otthonotok egy nyugodt pontján, szorosan magatokhoz ölelve, akár dúdolva, beszélve hozzá etessétek. Csak azért, mert nem közvetlenül a ciciből kapja a tejet, a meghittség, nyugalom ugyanolyan fontos. A kicsi ettől érzi majd magát igazán biztonságban, és egy büfike után könnyedén el fog szunnyadni. 

 

+1 jó tanács az altatáshoz

 

Ha a pici szájába cumit dugtok etetés után, és így próbáljátok meg elaltatni, több mint valószínű, hogy néhány perc alatt mély álomba fog szenderedni!